Camelia Potec, în finala probei de 1.500 m liber la Eindhoven

Înotătoarea Camelia Potec s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de 1.500 metri liber din cadrul Campionatelor Europene de nataţie de la Eindhoven, informează site-ul oficial al competiţiei.

7 afișări
Imaginea articolului Camelia Potec, în finala probei de 1.500 m liber la Eindhoven

Camelia Potec, în finala probei de 1.500 m liber la Eindhoven (Imagine: Mediafax Foto)

Potec a obţinut al şaptelea timp în serii - 16 minute, 44 de secunde şi 79 de sutimi.

Înotătoarea Camelia Potec s-a calificat, tot sâmbătă, în finala probei de 200 m liber din cadrul Campionatelor Europene de nataţie.

Potec a fost cronometrată cu timpul de un minut, 58 de secunde şi 71 de sutimi, cel mai bun al primei semifinale, în care a concurat românca. Timpul înregistrat de Potec a fost al doilea al semifinalelor la 200 m liber, Agnes Mutina, din Ungaria, care a concurat în a doua semifinală, parcurgând distanţa în un minut, 58 de secunde şi 68 de sutimi.

De asemenea, Răzvan Florea s-a calificat în semifinalele probei de 200 m spate, cu timpul 2:00.73, al cincilea din serii.

La 100 m fluture, românii Ioan Gherghel, Norbert Trandafir şi Felix Maestru au ratat accederea în semifinale, clasându-se pe poziţiile 21, 43, respectiv 44 în serii.

La 50 m bras, Valentin Preda a ocupat locul 20 în serii, ratând calificarea în semifinale, cu timpul 28.74.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici