Video Campanie a Jandarmeriei de prevenire a violenţei la competiţiile sportive - VIDEO

Jandarmeria Capitalei lansează o campanie de prevenire a violenţei la jocurile şi competiţiile sportive, intitulată "Invitaţie la Fair-Play", iar prima acţiune va fi cu ocazia amicalului Dinamo - FC Barcelona, informează un comunicat remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

173 afișări

Campania se va materializa cu afişarea unui banner şi lansarea unui spot video cu ocazia partidei care se va disputa sâmbătă, pe Arena Naţională din Capitală, începând cu ora 20.15.

Această campanie are ca scop promovarea valorilor sportive, în special în rândul tinerilor suporteri, prevenirea actelor de huliganism, precum şi creşterea gradului de siguranţă al spectatorilor pe arenele sportive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici