Campionatele Europene de la Moscova: Larisa Iordache, medalie de ARGINT la individual-compus

Gimnasta Larisa Iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în proba de individual-compus din cadrul Campionatelor Europene individuale de la Moscova.

869 afișări
Imaginea articolului Campionatele Europene de la Moscova: Larisa Iordache, medalie de ARGINT la individual-compus

Larisa Iordache (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cealaltă româncă din finală, Diana Bulimar, s-a clasat pe locul patru.

Notele obţinute de gimnastele tricolore sunt următoarele:

bârnă - Larisa Iordache 14.833, Diana Bulimar 14.400 (locurile 1 şi 2 după prima rotaţie)

sol - Larisa Iordache 14.866, Diana Bulimar 14.233 (locurile 1 şi 5 după a 2-a rotaţie)

sărituri - Larisa Iordache 14.900, Diana Bulimar 14.766 (locurile 1 şi 4 după a 3-a rotaţie)

paralele - Larisa Iordache 13.833, Diana Bulimar 13.666.

Larisa Iordache a avut un total de 58.432 puncte, iar Diana Bulimar 57.065 puncte, la egalitate cu Giulia Steingruber (Elveţia).

Celelalte medalii au fost câştigate de Aliya Musfina, aur (59.032 puncte) şi Anastasia Grishina, bronz (Rusia, 57.932 puncte).

Tot vineri, gimnastul Cristian Băţagă s-a clasat pe locul 15 în finală la individual-compus (82.032 puncte).

Delegaţia României va mai avea reprezentări şi în finalele pe aparate, de sâmbătă şi duminică, după cum urmează: Larisa Iordache la sol, sărituri, bârnă şi individual-compus, Diana Bulimar la sol, bârnă şi individual-compus, Flavius Koczi la sol şi sărituri şi Andrei Muntean la paralele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici