Campionatul European de gimnastică: Larisa Iordache s-a calificat în patru finale, iar Diana Bulimar în trei

Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat, joi, în finale la sol, sărituri şi bârnă, plus individual-compus, iar Diana Bulimar în cele de la sol, bârnă şi individual-compus, la Campionatele Europene individuale de la Moscova.

874 afișări
Imaginea articolului Campionatul European de gimnastică: Larisa Iordache s-a calificat în patru finale, iar Diana Bulimar în trei

Larisa Iordache s-a calificat în patru finale, iar Diana Bulimar în trei la CE de gimnastică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Notele obţinute de sportivele tricolore în calificările de joi sunt următoarele:

sărituri - Larisa Iordache 14.766, Diana Bulimar 14.833 (a efectuat o singură săritură şi nu poate concura în finală);

sol - Larisa Iordache 14.400, Diana Bulimar 14.233;

bârnă - Larisa Iordache 15.066, Diana Bulimar 14.366;

paralele - Larisa Iordache 12.966, Diana Bulimar 12.700.

La individual-compus, Larisa Iordache s-a clasat pe primul loc, cu un total de 57.198 puncte, iar Diana Bulimar a ocupat locul doi din calificări, cu 56.132 puncte.

La masculin, după calificările de miercuri, au obţinut calificări în finale trei gimnaşti români: Flavius Koczi la sol şi sărituri, Andrei Muntean la paralele şi Cristian Băţagă la individual-compus.

Finalele la individual-compus vor avea loc vineri, iar sâmbătă şi duminică se vor desfăşura cele pe aparate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici