Canal Plus va difuza meciurile de la Cupa Mondială fără zgomotul vuvuzelelor

Canal Plus va difuza meciurile de la Cupa Mondială, începând cu partida din această seară, dintre Africa de Sud şi Uruguay, fără zgomotul produs de vuvuzele, zgomot ce a exasperat numeroşi telespectatori, a anunţat postul TV francez.

21 afișări
Imaginea articolului Canal Plus va difuza meciurile de la Cupa Mondială fără zgomotul vuvuzelelor

Canal Plus va difuza meciurile de la Cupa Mondială fără zgomotul vuvuzelelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Canal Plus va folosi un procedeu tehnic prin care se pot şterge anumite frecvenţe sonore perturbatoare, fără a altera ambianţa generală de pe stadion.

Postul a precizat că a primit puţine plângeri cu privire la zgomotul produs de vuvuzele. La polul opus, TF1 şi France Television au primit sute de mesaje din partea telespactatorilor deranjaţi de sunetul asurzitor al trompetelor din plastic.

Află aici care este programul Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici