Căpitanul Italiei, Fabio Cannavaro, ratează Euro-2008

Căpitanul şi fundaşul selecţionatei Italiei, Fabio Cannavaro, care s-a accidentat la glezna stângă la un antrenament de luni seară, nu va evolua la Campionatul European, din perioada 7-29 iunie, informează agenţia Ansa.

28 afișări
Imaginea articolului Căpitanul Italiei, Fabio Cannavaro, ratează Euro-2008

Căpitanul Italiei, Fabio Cannavaro, ratează Euro-2008 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorul echipei Real Madrid va fi în curând "înlocuit" în lista de 23, a pecizat pentru Ansa Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC).

Câştigător al Balonului de Aur în 2006, Fabio Cannavaro a rămas întins pe teren timp de 20 de minute după un contact cu Giorgio Chiellini, în timpul unui meci de antrenament. Fabio Cannavaro a fost scos de pe teren cu targa de reprezentanţii Crucii Roşii şi a fost transportat la spitalul din Modling, localitate situată la 15 km sud de Viena, pentru a fi supus unui control medical amănunţit. Apoi jucătorul a fost dus la un spital din Viena.

Italia a sosit în Austria în cursul dimineţii de luni. Conform presei italiene, Cannavaro ar urma să fie înlocuit cu Gamberini sau Bonera.

Italia este adversara României în grupa C, cele două echipe urmând să se întâlnească la 13 iunie. Italia mai joacă la Euro-2008 cu Olanda (9 iunie) şi Franţa (17 iunie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici