Carl Froch sau Jermain Taylor, printre posibilii adversari ai lui Bute

Un oficial al clubului Interbox, Don Majesky, a declarat, sâmbătă, că următorul adversar al pugilistului Lucian Bute, care şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie în faţa columbianului Fulgencio Zuniga, ar putea fi învingătorul partidei dintre Carl Froch şi Jermain Taylor.

12 afișări
Imaginea articolului Carl Froch sau Jermain Taylor, printre posibilii adversari ai lui Bute

Jermain Taylor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Carl Froch, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC, va lupta pentru a-şi păstra centura pe 25 aprilie în compania lui Jermain Taylor, scrie presa canadiană.

Potrivit cotidianului La Presse, Don Majesky, care se ocupă de organizarea meciurilor la Interbox, i-a menţionat printre posibilii adversari ai lui Bute şi pe pugiliştii Allan Green şi Carlos de Leon Jr., care vor boxa tot pe data de 25 aprilie.

"Trebuie văzut ce doreşte Showtime, conducătorii acestui post de televiziune fiind probabil impresionaţi de spectacolul oferit, sâmbătă dimineaţă, de Lucian Bute. Totuşi, ideea unui meci de unificare împotriva câştigătorului dintre Froch şi Taylor pare puţin prematură", scrie La Presse.

Pe de altă parte, antrenorul lui Lucian Bute, Stephan Larouche, a declarat că la nivelul la care s-a ajuns totul se reduce la bani. "Totul este o chestiune de bani. Nu te temi de nimeni, cu condiţia ca banii să fie la înălţime", a spus Larouche.

Lucian Bute a declarat, la conferinţa de presă de după meci, că postul de televiziune Showtime a fost cel care i-a cerut să lupte cu columbianul Fulgencio Zuniga. "Eram pregătit. Mi-am respectat planul. Televiziunea americană a cerut să mă lupt cu Zuniga. El este cunoscut în Statele Unite, pentru că a reuşit mai multe lovituri de KO. Dar, aşa cum i-am spus, i-am dat o lecţie de box", a mai spus Bute.

Pugilistul român Lucian Bute şi-a apărat pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins prin KO pe columbianul Fulgencio Zuniga, în runda a patra a unui meci desfăşurat la Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici