Carlos Moya îşi întrerupe cariera

Tenismanul spaniol Carlos Moya, ocupantul locului 45 în clasamentul ATP, a anunţat, joi, că îşi întrerupe cariera "pentru o perioadă nedefinită", din cauza unei leziuni la osul iliac.

19 afișări
Imaginea articolului Carlos Moya îşi întrerupe cariera

Carlos Moya îşi întrerupe cariera (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este o lovitură foarte dură. Nu mă aşteptam şi această problemă îmi stopează toate proiectele. Am avut dureri în aceste ultime luni, dar speram că nu este ceva grav şi că mă voi putea reface treptat", a explicat sportivul în vârstă de 32 de ani, într-un comunicat.

Moya are leziuni la un tendon şi la osul iliac şi aşteaptă să fie supus unor analize complete pentru a afla gravitatea accidentării.

"Este prematur să ştim când voi putea reveni în competiţii. Vreau să revin, dar când voi fi la capacitate maximă, atât din punct de vedere fizic cât şi psihic", a precizat Carlos Moya.

Câştigător al turneului de la Roland Garros în 1998, Moya a fost numărul unu mondial în martie 1999.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici