Carmen Tocală, desemnată preşedinte al Comisiei feminine din cadrul FIBA Europe

Federaţia Europeană de Baschet (FIB Europe) a anunţat, luni, vicepreşedinţii din mandatul 2014-2018, dar şi preşedinţii de comisii de specialitate, între aceştia numărându-se şi Carmen Tocală, în funcţia de preşedinte al Comisiei feminine din cadrul forului continental.

236 afișări
Imaginea articolului Carmen Tocală, desemnată preşedinte al Comisiei feminine din cadrul FIBA Europe

Carmen Tocală, desemnată preşedinte al Comisiei feminine din cadrul FIBA Europe (Imagine: Adrian Piclisan/Mediafax Foto)

Cei trei vicepreşedinţi numiţi în cadrul primei şedinţe a noului Board al FIBA Europe sunt Cyriel Cooman (aflat la al doilea mandat), Dino Meneghin şi Oleksandr Volkov (ambii la primul mandat), ei urmând a duce la îndeplinire funcţiile în intervalul 2014-2018.

Din Board-ul FIBA Europe face parte şi Carmen Tocală, secretar de stat şi fost preşedinte al FR Baschet, care a fost numită, tot luni, şi în funcţia de preşedinte al Comisiei feminine din cadrul forului.

Board-ul FIBA Europe a numit alţi şapte persoane în fruntea comisiilor de specialitate.

Tocală a fost realeasă ca membru în Board-ul forului la Adunarea Generală de la Munchen din luna mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici