Cârţu: Am nişte jucători cărora vreau să le ofer şansă să joace un meci oficial la Bacău

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a precizat că pentru partida împotriva formaţiei FCM Bacău (Liga a II-a), de miercuri, din şaisprezecimile Cupei României, va miza pe fotbalişti care au jucat mai puţin în acest debut de sezon.

15 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Am nişte jucători cărora vreau să le ofer şansă să joace un meci oficial la Bacău

Cârţu: Am nişte jucători cărora vreau să le ofer şansă să joace un meci oficial la Bacău

"La meciul cu Bacăul am nişte jucători cărora vreau să le dau posibilitatea să joace un meci oficial. Mă gândesc la Popete, Rusu, Mingote şi o să intre şi Iordache. Am deplasat o echipă foarte bună şi vreau să vedem şi comportamentul celorlalţi jucători de care vom avea nevoie în campionatul pe finalul turului. Sunt şi jucători la care vreau să evităm efortul de la mijlocul săptămânii şi mă gândesc la Vancea, Mândrean, Orac şi la Rus care ar putea acuza la partida cu Universitatea Craiova efortul din cupă şi de aceea nu au făcut toţi deplasarea la Bacău", a precizat Cârţu.

Gruparea antrenată de Cârţu va deplasa la Bacău un lot care include următorii 19 jucători: Stanca, Mingote, Popete, Rusu, Chibulcutean, Popa, Murgan, Cardoso, Ghindeanu, Păcurar, Stângă, Iordache, Tilincă, Raskovic, Simion, Piţurcă, Nalaţi, Thiago şi Dedu.

Preşedintele grupării gorjene Marin Condescu a precizat că s-au făcut demersuri către conducerea celor de la FCM Bacău ca partida să se dispute pe terenul de la Târgu Jiu dar nu s-a putut obţine decât o devansare a orei de debut a partidei: "Nu au fost de acord să jucăm la Târgu Jiu pentru că şi cei de la Bacău au un program destul de încărcat, la fel ca şi noi şi urmează să joace în etapa viitoare un meci deosebit de greu".

Întâlnirea FCM Bacău-Pandurii, din cadrul şaisprezecimilor de finală ale Cupei României, este programată, miercuri, de la ora 13.30, pe stadionul echipei de ligă secundă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici