Cârţu: Cupa este un obiectiv pe care nu prea poţi să-l prevezi

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat că nu poate spune ce şanse are echipa sa în Cupa României Timişoreana, deoarece această competiţie este plină de surprize.

18 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Cupa este un obiectiv pe care nu prea poţi să-l prevezi

Cârţu: Cupa este un obiectiv pe care nu prea poţi să-l prevezi (Imagine: Mediafax Foto)

"În Cupă mai este vorba şi despre şansa pe care o ai la tragerea la sorţi. Aşa că o să vedem ce ne rezervă norocul la tragerea la sorţi. Atunci vom putea spune cu siguranţă ce vom face. Cupa României este un obiectiv pe care nu prea poţi să-l prevezi, dar în acelaşi timp există şi o şansă mare pentru o echipă ca a noastră pentru un drum european. Ar fi cel mai uşor de rezolvat o calificare în cupele europene dacă ne-am dori acest lucru", a precizat Sorin Cârţu.

Antrenorul Pandurilor consideră că pentru echipa sa ar fi fost o ruşine să fie eliminată de o formaţie de liga a doua în această fază: "Ceea ce am făcut noi la acest meci era ceva evident să facem. Era chiar o ruşine să fim eliminaţi de o echipă de ligă secundă. Aşa că s-a întâmplat ceva normal, o să vedem ce va fi mai departe. Era normal să ne calificăm. Nu e nimic ieşit din comun faptul că am bătut la Bacău. Dar s-a văzut că se mai întâmplă destule surprize în Cupa României. Oricum, băieţii s-au mobilizat şi nu au produs o ruşine cum s-a întâmplat cu alţii".

În ceea ce priveşte meciul din faza următoare a întrecerii, Cârţu nu poate preciza dacă va folosi titularii, menţionând că depinde de forma şi starea de sănătate a acestora.

"Nu ştiu dacă voi folosi toţi titularii la meciul din optimi pentru că trebuie să aşteptăm ce va fi atunci. Totul va depinde de mulţi factori: de starea de sănătate a componenţilor lotului, de situaţia din clasament din campionat, de forma din acel moment a echipei", a adăugat antrenorul gorjenilor.

Cârţu a mai precizat că nu va vorbi de meciul cu Universitatea, fiind în silenzio stampa înaintea acestei partide: "Deocamdată mai savurăm această calificare şi ne gândim la meciul cu Universitatea Craiova. Este un meci special pentru mine şi chiar nu pot vorbi despre acesta aşa cum am mai spus".

Echipa Pandurii Târgu Jiu s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FCM Bacău, din liga secundă.

Gorjenii vor juca duminică, de la ora 15.00, în deplasare, împotriva formaţiei Universitatea Craiova, în etapa a XI-a a Ligii I.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici