Cârţu: Nu trebuie să mai aşteptăm ajutorul nimănui, trebuie să ne ajutăm singuri

Antrenorul Sorin Cârţu a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu nu trebuie să aştepte rezultatele contracandidatelor la retrogradare, ci trebuie să încerce să se salveze prin propriile mijloace.

22 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Nu trebuie să mai aşteptăm ajutorul nimănui, trebuie să ne ajutăm singuri

Cârţu: Nu trebuie să mai aşteptăm ajutorul nimănui, trebuie să ne ajutăm singuri (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Nu trebuie să mai aşteptăm ajutorul nimănui şi trebuie să ne ajutăm singuri. Avem această posibilitate, am mai recuperat din handicap şi acum trebuie să ne facem treaba fără ajutorul nimănui. Mă gândesc aici să nu aşteptăm rezultate indirecte, să ne rugăm să piardă sau să câştige alţii. Ne putem ajuta singuri, va fi acest meci de la Bistriţa, apoi cel cu Poli Iaşi şi apoi ieşirea la Rapid, deci va fi o săptămână foarte grea. Va fi o săptămână în care se pot rezolva multe necunoscute, dar sper să le rezolvăm favorabil nouă", a spus Cârţu.

Antrenorul echipei Pandurii a precizat că victoria din meciul cu FC Braşov dă speranţe echipei sale: "Am obţinut şi noi o victorie care ne dă speranţe şi care ne dă dreptul să gândim pozitiv pentru viitor şi să-l aşteptăm ceva mai încrezători".

Partida Gloria Bistriţa - Pandurii Târgu Jiu se va disputa vineri, de la ora 17.00, în etapa a XXX-a a Ligii I.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici