Cârţu şi-a anunţat demisia de la Dacia Mioveni

Antrenorul Sorin Cârţu a anunţat că demisionează de la conducerea tehnică a echipei Dacia Mioveni, sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul de pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti, scor 1-2, din etapa a XXI-a a Ligii I.

12 afișări
Imaginea articolului Cârţu şi-a anunţat demisia de la Dacia Mioveni

Cârţu şi-a anunţat demisia de la Dacia Mioveni (Sursa:Mediafax Foto)

"Nu sunt obişnuit să tolerez la nesfârşit mediocritatea şi submediocritatea unor jucători care nici măcar nu cred în obiectivul nostru de salvare de la retrogradare. De aceea mă dau la o parte. Plec şi nu mai vin. Cu astfel de jucători ca la Dacia eu nu mai continui şi prefer să mă retrag", a spus Cârţu, imediat după meci.

Cârţu a afirmat că Dinamo a câştigat meciul de sâmbătă datorită unui plus de maturitate. "Dacă nu ratam în prima repriză, puteam să câştigăm un meci pe care l-am pierdut din cauza rezervelor de la Dinamo. Am fost, practic, bătuţi de banca lor. Dinamo a fost mai matură şi a ştiut să exploateze la maxim situaţiile avute", a punctat tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici