Casa lui Usain Bolt, spartă de hoţi în timp ce sportivul se afla la Ostrava

Casa triplului campion olimpic Usain Bolt, aflată în cartierul St Andrew din Kingston, a fost spartă de hoţi, în noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce sportivul jamaican se afla la Ostrava, pentru o reuniune de atletism.

27 afișări
Imaginea articolului Casa lui Usain Bolt, spartă de hoţi în timp ce sportivul se afla la Ostrava

Casa lui Usain Bolt, spartă de hoţi în timp ce sportivul se afla la Ostrava (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit poliţiei din Kingston, hoţii au pătruns în locuinţa sportivului între orele 24.00 şi 04.00, când fratele său, Sadeke Bolt, dormea în casă. Hoţii au sustras aparatură electronică în valoare de aproximativ 1.000 de dolari (cameră foto, laptop, telefon mobil).

Furtul a fost semnalat poliţiei de Sadeke Bolt şi a fost confirmat de mama atletului, Jennifer. "Aparatura electronică este tot ce au luat", a spus ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici