Cât câştigă jucătorii ce evoluează la Laver Cup 2022

Rod Laver Cup 2022 va alinia începând de vineri cea mai bună garnitură de jucători pe care a avut-o vreodată, fanii tenisului având ocazia să asiste totodată şi la meciul de retragere al lui Roger Federer. În afara spectacolului, turneul are şi o miză financiară importantă.

682 afișări
Imaginea articolului Cât câştigă jucătorii ce evoluează la Laver Cup 2022

Cât câştigă jucătorii ce evoluează la Laver Cup 2022

În ciuda faptului că este un eveniment foarte competitiv şi distractiv, în care rivali de o viaţă fac echipă, există totuşi şi unele stimulente care îi determină pe jucători să participe.

Premiile în bani care vor fi câştigate şi sunt destul de consistente, peste cele pe care sportivii le pot câştiga şi majoritatea evenimentelor.

De exemplu, jucătorul care va câştiga săptămâna aceasta la Moselle Open din Metz, un eveniment ATP 250 standard care se desfăşoară în paralel cu Laver Cup, va primi 81.310 euro ca premiu în bani. Dacă ar fi jucat la Laver Cup, ar fi primit minimum 125.000 de dolari.

În schim, Laver Cup nu oferă puncte în clasamentul ATP, aşa că participarea este motivată doar de recompensa financiară.

Conform tennisuptodate.com, toţi jucătorii care iau parte la turneu vor primi minimum 125.000 de dolari, iar fiecare membru al echipei câştigătoare va primi 250.000 de dolari.

Toţi jucătorii primesc, de asemenea, o taxă de participare atunci când se înscriu, care este calculată în funcţie de clasamentul lor. Aceste cifre sunt însă ţinute secrete.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici