Cătălin Moroşanu a lansat o marcă de vin

Luptătorul ieşean de K1 Cătălin Moroşanu a declarat, marţi, cu ocazia lansării unei mărci de vin, că îşi doreşte să aibă "un succes mai mare decât Adrian Mutu cu vinul său".

277 afișări
Imaginea articolului Cătălin Moroşanu a lansat o marcă de vin

Cătălin Moroşanu a lansat o marcă de vin (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Este un moment foarte important pentru mine. Vinul făcut de compania Cotnari, sponsorul meu, se cheamă «Cătălin Moroşan», deoarece acesta este numele meu. «Moroşanu» este numele sub care lupt în K1, pentru că e mai uşor de pronunţat. Sper să am un succes mai mare decât are Adrian Mutu cu vinul său. Glumesc. Vinul lui e făcut pentru italieni, al meu este pentru toţi românii. De acum va trebui să muncesc şi mai mult, pentru a câştiga toate meciurile în ring, pentru că altfel lumea va spune: «Ce-i cu ăsta? Nu ştie să lupte şi noi trebuie să bem vinul lui?!» Vreau să lansez o provocare tuturor celor care vor bea vinul meu: «Cine bea cinci sticle de vin de-al meu şi se ridică treaz de la masă să vină să îi plătesc vinul!»", a declarat Cătălin Moroşanu.

Moroşanu a mai spus că le va trimite jucătorilor de la Steaua Bucureşti cinci baxuri de vin, dacă vor câştiga în Ungaria, cu Ujpest: "Îl respect foarte mult pe domnul Bergodi şi de aceea le voi trimite jucătorilor săi cinci baxuri de vin, în cazul în care vor învinge la Budapesta pe Ujpest. Eu sunt urmaşul lui Ştefan cel Mare şi e normal să-i recompensez pe toţi românii victorioşi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici