Cătălin Straton, Dinamo: E numai vina noastră, conducerea nu are nicio vină

Cătălin Straton, portarul lui Dinamo, şi-a găsit cuvintele să vorbească despre umilinţa suferită de "câini" la Ovidiu, 0-5 cu Viitorul în prima etapă a Ligii 1, iar goalkeeperul venit în Ştefan cel Mare în vară le-a dat dreptate suporterilor.

126 afișări
Imaginea articolului Cătălin Straton, Dinamo: E numai vina noastră, conducerea nu are nicio vină

Cătălin Straton, Dinamo: E numai vina noastră, conducerea nu are nicio vină

Fanii dinamovişti au făcut scandal şi au intrat pe teren, după ce favoriţii lor au fost umiliţi, iar Straton spune că aceştia au avut dreptate să critice jucătorii.

Portarul dinamovist i-a felicitat pe cei de la Viitorul pentru victorie şi a catalogat înfrângerea umilitoare ca pe un accident. Straton spune că jucătorii sunt singurii vinovaţi, iar conducerea, cea criticată de fani, nu are nicio vină pentru acest eşec.

"Îi felicit pe cei de la Viitorul pentru joc. Referitor la noi, aş vrea să cred că a fost un accident, altfel nu-mi explic. Trebuie să înţelegem că suntem la Dinamo, iar Dinamo trebuie să câştige cu scorul cu care am pierdut noi. Nu trebuie să lăsăm capul jos, vor veni zile mai bune. Cred că cel mai important e să joci cu inimă. E numai vina noastră, conducerea nu are nicio vină. Noi suntem vinovaţi.

TITLURILE ZILEI

Este dureros şi îi înţeleg perfect, chiar dacă ne-au înjurat. La un astfel de scor, crezi că meritam laude?", a spus Straton, la DigiSport, după meci.

Straton e convins că o victorie cu Craiova va face uitat acest eşec usturător. "Meciul acesta este istorie, urmează cel cu Craiova. E important să câştigăm, sunt sigur că vom câştiga. Poate, dacă ne ajută Dumnezeu şi o facem la un scor categoric, lucrurile din această seară se vor uita!", a conchis portarul dinamovist.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici