Cătălina Ponor: Am luptat pentru echipă până la final. A fost o zi tristă pentru noi

Gimnasta Cătălina Ponor s-a declarat extrem de dezamăgită după ce România a ratat calificarea la JO de la Rio. Pentru prima oară din 1968, România nu va avea echipă în concursul de gimnastică la Jocurile Olimpice.

4644 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor: Am luptat pentru echipă până la final. A fost o zi tristă pentru noi

Cătălina Ponor: Am luptat pentru echipă până la final. A fost o zi tristă pentru noi

Cătălina Ponor a reacţionat pe o reţea de socializare după ce echipa feminină de gimnastică a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

"A fost o zi tristă pentru noi, din păcate România nu s-a calificat la Jocurile Olimpice. Pentru mine a fost cu atât mai trist cu cât am revenit special pentru această competiţie. Din păcate, nu a fost să fie! Nu ştiu ce va fi de acum înainte, dar vreau să mulţumesc tuturor pentru încurajări şi în special mulţumesc publicului brazilian care mi-a scandat numele. A fost unul dintre cele mai frumoase momente pentru mine, o senzaţie pe care nu am mai trăit-o de ceva timp. A fost extraordinar să concurez aici, la Rio! Am luptat pentru această echipă până la final şi am vrut să arăt că dacă îţi propui să faci ceva, vei reuşi să atingi acel obiectiv. Şi da, încă mai pot să concurez în ciuda vârstei, mai pot face gimnastică la nivel înalt", a fost mesajul Cătălinei Ponor.

Naţionala feminină a încheiat turneul de calificare la JO pe locul 7 (din 8 participante), în condiţiile în care doar primele 4 clasate au câştigat biletul olimpic. Clasament final: 1. Brazilia (226.477), 2. Germania (223.977), 3. Belgia (221.438), 4. Franţa (220.869), 5. Australia (218.428), 6. Elveţia (218.336), 7. România (216.569), 8. Coreea de sud (203.828). Oficial, este pentru prima oară din 1968 când România nu va avea o echipă în concursul olimpic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici