Cătălina Ponor, VICTORII la bârnă şi sol la Cupa Mondială de la Baku

Cătălina Ponor a câştigat finalele la sol şi bârnă, din cadrul Cupei Mondiale de la Baku (Azerbaidjan), notează ProSport.

3712 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor, VICTORII la bârnă şi sol la Cupa Mondială de la Baku

Cătălina Ponor, victorii la bârnă şi sol la Cupa Mondială de la Baku (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

Calificată cu cele mai mari note în finalele de la bârnă şi sol, tripla campioană olimpică şi-a păstrat poziţia de lider şi după exerciţiile din finală.

Constănţeanca s-a impus la sol cu 13.433 (13.233 în calificări) şi cu 13.833 la bârnă (14.233 în calificări). Fără a fi strălucite, notele sunt şi rezultatul noului cod de punctaj, care a scăzut notele de plecare cu câteva zecimi.

La feminin, România a mai fost reprezentată de Anamaria Ocolişan, care nu s-a calificat în nicio finală pe aparate. Cătălina Ponor şi Anamaria Ocolişan se pregătesc pentru Campionatele Europene de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie). Nici la masculin gimnaştii români nu s-au calificat în vreo finală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici