Ce i-a reproşat un fan Rangers lui Ianis Hagi, după golul marcat în partida cu Braga

  • Un fan Rangers i-a reproşat lui Ianis Hagi că a stricat filmarea soţiei sale cu copilul lor, după ce bărbatul a început să ţipe când jucătorul român a marcat.
  • Hagi a marcat două goluri în partida dintre Rangers şi Braga din Liga Campionilor.
  • Partida dintre Rangers şi Braga s-a încheiat cu scorul de 3-2.
1287 afișări
Imaginea articolului Ce i-a reproşat un fan Rangers lui Ianis Hagi, după golul marcat în partida cu Braga

Ce i-a reproşat un fan Rangers lui Ianis Hagi după golul marcat în partida cu Braga, scor 3-2

Un fan Rangers i-a reproşat lui Ianis Hagi că a stricat filmarea soţiei sale cu copilul lor, după ce bărbatul a început să ţipe când jucătorul român a marcat. El a marcat două goluri în partida dintre Rangers şi Braga din Liga Campionilor. Partida Rangers-Braga s-a încheiat cu scorul de 3-2.

Soţia suporterului lui Rangers se filma alături de copilul lor, atunci când bărbatul a început să ţipe de fericire după ce Ianis Hagi a marcat cel de-al doilea gol.

În minutul 82, Ianis a executat o lovitură liberă, iar după ce a fost deviată, mingea s-a oprit în poarta celor de la Braga. Golul le-a adus victoria senzaţională celor de la Rangers, care au întors scorul de la 0-2.

Fanul lui Rangers a distribuit clipul pe reţelele de socializare şi a adăugat descrierea: „Ianis Hagi, ai ruinat o filmare drăguţă a copilului meu cu mama sa”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici