Cech a primit permisiunea de a negocia cu alte echipe şi ar putea pleca de la Chelsea

Portarul Petr Cech poate negocia cu alte echipe şi ar putea pleca de la Chelsea Londra după 11 sezoane, a anunţat, vineri, agentul jucătorului, Viktor Kolar, informează BBC.

100 afișări
Imaginea articolului Cech a primit permisiunea de a negocia cu alte echipe şi ar putea pleca de la Chelsea

Petr Cech (Imagine: Alexandru Dobre-Mediafax Foto)

Portarul de 32 de ani, aflat la Chelsea din 2004, a evoluat doar de 16 ori în acest sezon, belgianul Thibaut Courtois fiind titular.

"Petr mai are un an de contract. Totuşi, pot confirmat că am primit permisiunea de la Chelsea de a discuta cu alte cluburi. El vrea să joace titular", a declarat Kolar.

Potrivit presei engleze, Paris Saint-Germain şi Beşiktaş Istanbul sunt interesate de serviciile lui Cech.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici