Cei mai buni ATLEŢI ai anului 2012

Jamaicanul Usain Bolt, triplu campion olimpic la Londra, şi sprintera americană Allyson Felix, de asemenea medaliată cu aur de trei ori la JO din acest an, au fost desemnaţi cei mai buni atleţi din 2012, de către federaţia internaţională de profil (IAAF), sâmbătă, la Barcelona.

130 afișări
Imaginea articolului Cei mai buni ATLEŢI ai anului 2012

Atleţii anului 2012

Bolt primeşte pentru a patra oară o astfel de distincţie (n.r. - după 2008, 2009 şi 2011), în timp ce americanca a fost desemnată pentru prima dată atleta anului.

Usain Bolt a obţinut în acest an medaliile olimpice de aur în probele de 100 de metri, 200 de metri şi ştafetă 4x100 m.

Felix, care a împlinit 27 de ani de şase zile, a câştigat la Londra probele de 200 de metri şi ştafetă 4x100 m şi 4x400 m.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici