Cel mai bine plătite sportive din lume

Tenisul continuă să fie sportul care asigură câştiguri substanţiale jucătoarelor, nu atât din premiile de joc, care reprezintă o parte importantă, cât mai ales din contractele de publicitate. Din acest motiv, cei mai mulţi bani îi câştigă rusoaica Maria Sharapova, care nu este mai bună pe teren decât surorile Williams, nu este nici mai bine clasată, doar că vinde mai bine.

26 afișări
Imaginea articolului Cel mai bine plătite sportive din lume

Cel mai bine plătite sportive din lume (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

1. Maria Sharapova (tenis) - potrivit unui top publicat de Forbes, rusoaica a câştigat în ultimul an 25,5 milioane de dolari, mai bine de o treime din această sumă provenind din contractul cu Nike, 70 de milioane de dolari pe o perioadă de 8 ani.

2.Serena Williams (tenis) - lidera WTA a câştigat mult mai mulţi bani pe terenul de joc decât Sharapova, dar la capitolul publicitate stă mai slab. Chiar şi-aşa, Serena şi-a băgat în conturi 20,2 milioane de dolari, 6,5 milioane reprezentând, cum am spus, premii de joc.

Citeşte mai multe despre cel mai bine plătite sportive din lume pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici