Cel mai ieftin abonament la meciurile echipei Rapid din tur costă 25 de lei

FC Rapid a pus, joi, în vânzare, la casele de bilete de la stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, abonamentele de intrare la partidele formaţiei conduse de antrenorul Jose Peseiro pentru turul ediţiei 2008-2009 al Ligii I, cel mai ieftin costând 25 de lei.

105 afișări
Imaginea articolului Cel mai ieftin abonament la meciurile echipei Rapid din tur costă 25 de lei

Cel mai ieftin abonament la meciurile echipei Rapid din tur costă 25 de lei

Preţurile abonamentelor sunt următoarele: 150 de lei – tribuna I; 100 lei – tribuna a II-a; 25 lei – peluza a II-a. Peluza I a stadionului nu va fi deschisă publicului nefiind consolidată, iar la tribuna 0 conducerea a decis să nu emită abonamente.

Conform site-ului oficial al FC Rapid, la cumpărarea abonamentelor suporterii trebuie să aibă asupra lor cartea de identitate, pentru înscrierea pe tichetul respectiv a datelor personale ale abonatului. "Conducerea clubului roagă suporterii să-şi procure din timp abonamentele, pentru a se evita aglomeraţia la casele de bilete, mai ales în condiţiile în care sunt absolut necesare şi formalităţile de personalizare a abonamentului".

Primul meci al echipei giuleştene pe teren propriu în noua ediţie de campionat este programat, sâmbătă, de la ora 21.15, în compania formaţiei Gloria Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici