Cele mai bune oferte ale agenţiilor de pariuri sportive din România

Sfârşitul anului trecut nu a fost deloc unul liniştit pentru cei peste 5% dintre români, care pariază în mod constant, sub o formă sau alta.

1547 afișări
Imaginea articolului Cele mai bune oferte ale agenţiilor de pariuri sportive din România

Cele mai bune oferte ale agenţiilor de pariuri sportive din România

Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc i-a amendat pe pariorii care au rulat sume mari la Bet365 si Bwin în luna septembrie, perioadă în care licenţa respectivilor operatori nu era încă activă. Însă nici finalul anului nu i-a scăpat pe pariori de momentele de tensiune. ONJN anunţase că toate licenţele temporare de funcţionare urmau să expire în data de 31 decembrie a aceluiaşi an.

Totuşi, cu mai puţin de o săptămână înainte de termen, ONJN încă nu anunţase nimic cu privire la reînnoirea respectivelor licenţe. Marea majoritate a consumatorilor de adrenalină s-au arătat nemulţumiţi de lipsa de comunicare de care a dat dovadă, din nou, instituţia cu princina, după ce acuzaseră aceeaşi problemă şi în cazul scandalului cu Bet365.

Abordat de comunitatea pariorilor din România pe această temă, Tudor Simota, Directorul General al Direcţiei Generale de Supraveghere şi Control, a încheiat speculaţiile anunţând că dreptul de operare al fiecărei agenţii de pariuri online va fi prelungit până la împlinirea unui an de la data în care, iniţial, a primit licenţa.

Aşadar, lucrurile continuă să decurgă cât se poate de normal şi în prezent, pariorii nu au de ce să-şi facă griji în ceea ce priveşte dreptul legal de a paria. În continuare vă prezentăm câteva case de pariuri online cu bonusuri demne de luat în seamă:

Unibet - Pariu 100% fără risc, până la 150 RON

Unibet este probabil cel mai important operator care şi-a păstrat statutul de funcţionare pe piaţa locală după schimbările legislative care au avut loc în finalul anul precedent.

Prezent în peste 150 de ţări, operatorul numără peste 7 milioane de clienţi, pe care i-a fidelizat de-a lungul celor aproape 20 de ani de activitate.

Calitatea serviciilor oferite de operatorul din Malta i-a adus şi nenumărate distincţii şi premii. Atât în 2006, 2008 cât şi în 2009, Unibet a fost clasificat ca fiind cel mai bun operator de pariuri online al anului, de către publicaţia eGaming Review. De asemenea, operatorul internaţional a fost desemnat ca fiind cel mai bun operator de pariuri de 8 ori, în cadrul galelor anuale International Gaming Award.

Unibet a pus serios accentul pe piaţa românească dintotdeauna, fiind printre primele agenţii de pariuri online care au pus la dispoziţie un serviciu de relaţii cu clienţii în limba română.

Mai mult decât atât, Unibet oferă un pariu gratis de 50% din primul pariu plasat, până la 150 RON, tuturor noilor clienţi. Totuşi, prin intermediul comunităţii pariorilor online din România, oricine poate beneficia de o ofertă de două ori mai bună în mod absolut gratuit.

Astfel, orice persoană care a împlinit 18 ani şi se înregistrează la Unibet prin intermediul link-ului furnizat de PariuriX, primeşte un pariu fără risc de 100% până la 150 RON.

SportingBet – Pariu 100% fără risc, până la 300 RON

Sportingbet este un alt gigant din lumea jocurilor de noroc, care a ţinut extrem de mult să le îmbunătăţească în mod constant experienţa clienţilor săi.

Şi chiar dacă activează în peste 200 de ţări, operatorul britanic nu i-a neglijat niciodată pe utilizatorii români. Astfel încât, pe lângă introducerea interfeţei în limba română, Sportingbet a sponsorizat în trecut şi  cea mai titrată echipă de fotbal din România, Steaua Bucureşti, ale cărei culori sunt aceleaşi cu ale operatorului.

În prezent, oferta de bun-venit propusă de Sportingbet este una cât se poate de tentantă: un pariu fără risc de 100%, în valoare maximă de 200 RON. Însă şi în acest caz, comunitatea pariorilor români a reuşit să obţină o ofertă şi mai bună pentru pasionaţi, şi anume un pariu gratuit de 100%, până la 300 RON!

Fortuna - 50% bonus la prima depunere pana la 200 RON

 

Operatorul ceh a fost protagonistul celei mai plăcute surprize din industria locală a jocurilor de noroc. Într-un moment de răscruce pentru piaţa autohtonă, Fortuna a investit major încă de la debut, achiziţionând nu mai puţin de 400 de agenţii de la PublicBet. Casa de pariuri şi-a mai deschis si alte aproximativ 200 de noi puncte de lucru în doar câteva luni.

În altă ordine de idei, ofertele promoţionale puse de la dispoziţie de cunoscutul operator din Europa Centrală şi de Est sunt cât se poate de spectaculoase.

Miza minimă pe pariu sau linie (în cazul biletelor de tip sistem) de numai 0.10 EURO i-a determinat pe foarte mulţi dintre pariori să aleagă Fortuna.

Jucătorii de bilete multiple beneficiază de bonusuri pe profit între 5% şi 60%, la biletele care cuprind cel puţin 5 evenimente. Cei care pariază de pe mobil sau tabletă pot activa bonusul de fidelizare în valoare de 20 RON, de nu mai puţin de 7 ori intr-un interval de 30 de zile.

Pe lângă toate acestea, comunitatea pariorilor din România a obţinut un bonus de 50%, până la 200 RON, valabil pentru utilizatorii care se înregistrează prin link-urile comunităţii. Oferta standard  a agentiei este bonus de 50% din primul depozit pana la 150 RON.

NetBet – Bonus de 100%, până la 300 de LEI

NetBet a devenit deja gazda multor pariori români, mai ales pentru ca reuşit să-şi atragă de partea sa nume de mare prestigiu din fotbalul românesc.

Pe lângă faptul că sponsorizează în prezent Steaua Bucureşti, NetBet l-a ales pe Dan Petrescu, o fostă legendă a roş-albaştrilor şi a naţionalei României, ca ambasador al brandului.

Prin intermediul comunităţii pariorilor români, NetBet oferă un bonus de 100% în valoare maximă de 300 RON. Oferta este una excelentă, în condiţiile în care cea standard este 50% din primul depozit, până la 200 RON! Şi pe lângă această ofertă, un alt bonus de 40 RON vă aşteaptă. Pentru a-l activa, trebuie să plasaţi un pariu de până la 40 RON de pe mobil sau tabletă.

888sport – Profit triplu la primul pariu

 

888sport este un operator extrem de celebru din Marea Britanie. Casa de pariuri internaţională situată în Gibraltar s-a făcut cunoscută sponsorizând atât Campionatul Mondial de Snooker şi diverşi sportivi de clasă.

Orice nou utilizator beneficiază de un prim pariu la care operatorul îi va tripla profitul. Şi chiar dacă miza maximă este de numai 10 EURO, câştigul poate fi triplat până la suma de 5000 de lire sterline!

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici