Celta Vigo va juca un meci în memoria victimelor accidentului feroviar din Spania, de luna trecută

Echipa Celta Vigo va disputa, la 4 septembrie, un meci amical în memoria victimelor accidentului de tren de luna trecută, din Galicia, catastrofă soldată cu 79 de morţi.

68 afișări
Imaginea articolului Celta Vigo va juca un meci în memoria victimelor accidentului feroviar din Spania, de luna trecută

Celta Vigo va juca un meci în memoria victimelor accidentului feroviar din Spania de luna trecută (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Meciul va avea loc la Santiago de Compostela, adversara formaţiei Celta Vigo urmând să fie SD Compostela, echipă din a treia ligă spaniolă.

Accesul publicului la meci va fi gratuit.

În data de 24 iulie, 79 de persoane au murit şi aproximativ 180 au fost rănite în urma unui accident feroviar ce a avut loc în Santiago de Compostela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici