TRAGEDIA FEROVIARĂ din Spania: Trenul avea viteza de 179 km/h în momentul deraierii

Trenul care a deraiat pe 24 iulie în Spania rula cu 179 de kilometri pe oră în momentul deraierii, viteza fiind redusă, în patru secunde, la 153 de kilometri pe oră, timp în care vagoanele ieşiseră de pe şine, conform noilor date ale cutiilor negre.

502 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIA FEROVIARĂ din Spania: Trenul avea viteza de 179 km/h în momentul deraierii

TRAGEDIA FEROVIARĂ din Spania: Trenul avea viteza de 179 km/h în momentul deraierii (Imagine: Captura video)

Mecanicul de locomotivă vorbea la telefon cu câteva secunde înaintea accidentului.

La ora 20.39.06, trenul avea viteza de 199 km/h, iar la 20.39.15 mecanicul a început să vorbească la telefon cu un controlor de trafic.

La ora 20.41.06, cutiile negre înregistrau zgomotul deraierii şi o viteză de 179 de km/h. La ora 20.41.10, a fost acţionată frâna de urgenţă, iar trenul rula cu 153 km/h.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici