Centralul Ionică Serea şi asistentul Adrian Vidan, opriţi de la delegări

Aritrul de centru Ionică Serea şi asistentul Adrian Vidan au fost opriţi de la delegări după greşelile comise la meciul CFR Cluj - FC Vaslui, scor 2-0, disputat, miercuri, în semifinalele Cupei României, a anunţat Ioan Igna, membru al CCA.

137 afișări
Imaginea articolului Centralul Ionică Serea şi asistentul Adrian Vidan, opriţi de la delegări

Centralul Ionică Serea şi asistentul Adrian Vidan, opriţi de la delegări (Montaj foto)

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, şi antrenorul Viorel Moldovan au criticat, miercuri, la Urziceni, arbitrajul lui Ionică Serea la meciul cu CFR Cluj, considerând că centralul a "venit cu lecţia învăţată" şi "a stricat meciul".

Vasluienii reproşeză brigăzii de arbitri neacordarea unei lovituri de la 11 metri şi nesemnalizarea unei poziţii de ofsaid la primul gol, marcat de Diego Ruiz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici