Certificat electronic pentru reglementarea transferurilor în fotbal

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a anunţat, marţi, la Rio de Janeiro, crearea unui certificat electronic pentru reglementarea transferurilor de jucători.

15 afișări
Imaginea articolului Certificat electronic pentru reglementarea transferurilor în fotbal

Preşedintele FIA, Josepf Blatter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Transferurile internaţionale se vor face de acum înainte în manieră electronică şi vor exista în acest sens certificate de transfer electronice. Acesta va fi singurul document de transfer valabil începând din data de 1 octombrie 2010", a declarat Blatter, în cadrul unei conferinţe de presă la finalul reuniunii Comitetului Executiv al FIFA.

Preşedintele FIFA a precizat că acest certificat "va permite o mai mare transparenţă, deorece transferurile vor fi publice".

Blatter a anunţat, de asemenea, că prima conferinţă medicală a FIFA va avea loc, în zilele de 17 şi 18 octombrie, la Zurich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici