Cesc Fabregas a anunţat că străbunica sa în vârstă de 95 de ani s-a vindecat de coronavirus

  • Străbunica lui Cesc Fabregas s-a vindecat de coronavirus
  • Fabregas a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant adresat bunicii sale
137 afișări
Imaginea articolului Cesc Fabregas a anunţat că străbunica sa în vârstă de 95 de ani s-a vindecat de coronavirus

Cesc Fabregas a anunţat că străbunica sa în vârstă de 95 de ani s-a vindecat de coronavirus

 

Mijlocaşul celor de la AS Monaco a anunţat că străbunica sa în vârstă de 95 de ani a învins noul coronavirus.

Străbunica sa se afla într-un azil de bătrâni din Barcelona. 70% dintre bătrânii aflaţi în azil s-au îmbolnăvit de coronavirus.

„Străbunica s-a vindecat de coronavirus la 95 de ani. Ieri, testul a ieşit negativ. Străbunica mea este o supereroină, dar nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul medicilor şi al asistentelor care îşi riscă viaţa în fiecare moment pentru ca noi să fim sănătoşi şi să trăim un pic mai bine în aceste vremuri grele”, a scris Cesc Fabregas, pe Twitter. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici