CFR Cluj, sancţionată cu 18.000 de lei de Comisia de Disciplină pentru neachitarea unor datorii

Gruparea CFR Cluj a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu 18.000 de lei, pentru că nu a pus în executare hotărârile Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL) prin care era obligată să achite restanţe financiare către cinci foşti jucători, informează lpf.ro.

70 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj, sancţionată cu 18.000 de lei de Comisia de Disciplină pentru neachitarea unor datorii

CFR Cluj, sancţionată cu 18.000 de lei de Comisia de Disciplină pentru neachitarea unor datorii (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Cei cinci jucători care au câştigat litigiile de la CNSL cu CFR Cluj sunt Liviu Ganea, Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Vasile Maftei (două speţe), Laszlo Sepsi.

Pentru fiecare speţă pierdută, CFR a fost penalizată financiar cu câte 3.000 de lei.

În cazul în care nu va achita restanţele financiare către jucători, CFR ar putea primi interdicţia de a efectua transferuri, după care ar urma depunctarea în clasamentul Ligii I.

Comisia de Disciplină a acordat un termen de graţie de cinci zile de la comunicarea deciziei pentru plata debitelor către jucători.

În aceeaşi situaţie se află şi gruparea FC Braşov, care are restanţe către jucătorii Valentin Bordea, Romeo Surdu şi Andrei Cristea. Totodată, FC Braşov a primit şi o penalitate financiară de 9.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici