Chase Carey, CEO-ul Formula 1, spune că dacă un pilot este infectat cu SARS-CoV-2 cursele nu se vor anula: "Există o procedură"

  • Pe 5 iulie va avea loc prima cursă de Formula 1, în Austria
  • Chase Carey, CEO-ul Formula 1, a declarat că în cazul unui pilot diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus cursele nu vor fi anulate
  • Oficialii Formula 1 vor să reuşească să organizeze între 15 - 18 curse în 2020
148 afișări
Imaginea articolului Chase Carey, CEO-ul Formula 1, spune că dacă un pilot este infectat cu SARS-CoV-2 cursele nu se vor anula: "Există o procedură"

FIA a prezentat calendarul primelor opt curse de Formula 1 din sezonul 2020, iar CEO-ul Chase Carey a spus că toată lumea este pregătită să revină pe pistă. Coronavirusul nu îi mai sperie şi există mai multe proceduri făcute pentru a putea face faţă unui val de infectări. Oficialii Formula 1 şi-au propus să organize în acest an între 15 - 18 curse. 

Pe 5 iulie, în Austria, la Spielberg, se va auzi pentru prima dată fluierul de start în sezonul 2020 la o cursă de Formula 1.

"Participanţii vor fi testaţi înainte să meargă la o cursă, apoi vor fi testaţi din două în două zile. Există proceduri dacă un membru va fi diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. Cursa nu va fi anulată. Pilotul sau membrul echipei va intra în carantină, într-o cameră de hotel, şi va fi înlocuit", a declarat Chase Carey, CEO Formula 1, pentru formula1.com.

Calendar 2020, Formula 1

5 iulie - Austria, Spielberg

12 iulie - Austria, Spielberg

19 iulie - Ungaria, Budapesta

2 august - Marea Britanie, Silverstone

9 august - Marea Britanie, Silverstone

16 august - Spania, Barcelona

30 august 30 - Belgia, Spa

6 septembrie - Italia, Monza

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici