Chelsea interzice accesul pe Stanford Bridge unui suporter rasist

Conducerea clubului de fotbal Chelsea a impus o interdicţie pe termen nedefinit unui posesor de abonament în urma unui abuz rasist al acestuia asupra lui Son. Incidentul a avut loc în timpul meciului dintre Chelsea şi Tottenham, din 14 august, încheiat cu remiză.

94 afișări
Imaginea articolului Chelsea interzice accesul pe Stanford Bridge unui suporter rasist

Facebook, Chelsea FC/Tottenham

Un fan al lui Chelsea, deţinător al unui abonament, a primit o interdicţie pe termen nelimitat de a mai asista la meciurile clubului, în urma unui incident de abuz rasist la adresa jucătorului lui Tottenham, Son Heung-min, în timpul remizei 2-2 dintre cele două cluburi, de duminică, 14 august.

Clubul a emis o declaraţie pentru a confirma că individul a fost identificat şi, ulterior, i s-a interzis accesul pe Stamford Bridge.

Clubul a publicat o declaraţie la începutul săptămânii cu privire la ancheta sa privind un incident de abuz rasist, iar individul va fi supus celor mai drastice măsuri posibile.

În declaraţie, s-a mai spus: „Chelsea Football Club consideră că orice formă de comportament discriminatoriu este total detestabilă. Acesta nu are loc la Chelsea sau în oricare dintre comunităţile noastre.

Chelsea FC şi-a exprimat în mod constant şi foarte clar poziţia de toleranţă zero faţă de comportamentele discriminatorii, dar încă mai există idioţi ca acesta care se ataşează de acest club ca aşa-zişi "fani", ceea ce face de ruşine Chelsea FC, antrenorii, jucătorii, personalul şi adevăraţii noştri suporteri".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici