Chelsea trece cu 3-0 de West Ham. „Pensionarii” se clasează pe 5 înainte de „Boxing Day”

  • Ultimul meci al rundei cu numărul 15 din Premier League s-a jucat pe Stanford Bridge între Chelsea şi West Ham United.
  • Gazdele au câştigat cu 3-0, ultimele două goluri fiind marcate pe final de meci.
253 afișări
Imaginea articolului Chelsea trece cu 3-0 de West Ham. „Pensionarii” se clasează pe 5 înainte de „Boxing Day”

Sursa foto: Mediafaxfoto

Elevii lui Lampard au deschis repede scorul, după ce celor de la West Ham le-a fost anulat un gol pe motiv de off-side. După o centrare din corner, fundaşul Thiago Silva s-a înălţat peste întreaga apărare şi a înscris cu capul la vinclu (1-0, min 10).

West Ham a mai marcat un gol, de asemenea anulat, de data aceasta pentru fault în atac.

Timp de aproape 70 de minute alb-albaştrii au alergat după golul care să le securizeze avantajul minim. Abraham a fost cel care a pus capăt emoţiilor, cu o dublă reuşită în minutele 78 şi 80.

Chelsea e pe 5, la egalitate de puncte cu Tottenham, înainte de Boxing Day. West Ham rămâne pe 10, la doar 4 puncte, de un loc ce ar putea-o duce în cupele europene.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici