Chinezii s-au îngrămădit să-l vadă pe Beckham la Shanghai. Şapte persoane au fost rănite - VIDEO, FOTO

Şapte persoane au fost rănite într-o busculadă, joi, în timpul unei vizite a fostului fotbalist David Beckham la Universitatea Tongji din Shanghai, a anunţat poliţia locală.

120 afișări
Imaginea articolului Chinezii s-au îngrămădit să-l vadă pe Beckham la Shanghai. Şapte persoane au fost rănite - VIDEO, FOTO

Chinezii s-au îngrămădit să-l vadă pe Beckham la Shanghai. Şapte persoane au fost rănite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sute de fani au încercat să invadeze terenul de fotbal al Universităţii Tongji, unde Beckham se afla în vizită în calitate de ambasador al campionatului chinez şi urma să joace într-un meci alături de studenţi.

"Aproape o mie de spectatori au forţat în acelaşi timp barierele, provocând o busculadă", a notat cotidianul Xinmin Evening News.

Poliţia a confirmat un bilanţ de şapte răniţi, dintre care trei sunt poliţişti, doi sunt agenţi de ordine şi doi studenţi.

Un fotograf al AFP a surprins imagini cu o femeie rănită la picior şi cu o poliţistă în uniformă cu chipul însângerat.

Meciul a fost anulat, iar Beckham şi-a exprimat regretul pe reţeaua Sina Weibo: "Am avut parte de o primire incredibilă, astăzi, la Universitatea Tongji din Shanghai. Sunt dezolat că nu am putut să ajung pe teren pentru a vedea echipele. Era imposibil să trec prin mulţime. Am aflat că sunt câţiva răniţi. Sper că fanii sunt în regulă şi le urez însănătoşire grabnică".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici