Chivorchian: Suntem datori să respectăm dorinţa lui Uhrin

Preşedintele executiv al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, joi, că Ionel Ganea rămâne unul dintre jucătoriii emblematici ai fotbalului românesc dar rezilierea contractului său a fost o dorinţă a antrenorului Dusan Uhrin care trebuia respectată.

15 afișări
Imaginea articolului Chivorchian: Suntem datori să respectăm dorinţa lui Uhrin

Preşedintele executiv al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, şi antrenorul Dusan Uhrin (Imagine: Mediafax Foto)

"În cursul zilei de astăzi vom finaliza şi cu Ionel Ganea toate lucrurile care decurg din rezilierea contractului. Din punctul meu de vedere rămâne unul dintre jucătorii emblematici ai fotbalului românesc dar şi noi suntem datori să respectăm dorinţa antrenorului principal şi dacă decizia lui a fost să continue cu lotul actual trebuie să o respectăm", a declarat Chivorchian.

Referitor la portarul Marius Popa, Chivorchian spune că fotbalistul are şanse să se întoarcă la echipă dacă în câteva zile nu îşi va gasi un alt club unde să se transfere. "Zilele astea trebuie să decidă şi
el ce vrea să facă, să continue în cadrul clubului sau să plece la alta echipă. Sunt lucruri care depind numai de el. E vorba de viaţa lui de soarta lui, e viitorul lui şi cred că trebuie să se gândească foarte bine ce o să faca în zilele următoare. Aşteptam un răspuns", a mai spus Chivorchian despre portarul Marius Popa, care se antrenează cu echipa a doua a clubului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici