Chivu a suferit o întindere la muşchii aductori de la piciorul drept

Analizele suplimentare la care a fost supus, joi, fundaşul Cristian Chivu au confirmat că jucătorul a suferit în timpul meciului amical România - Italia, disputat miercuri, o întindere la muşchii aductori de la piciorul drept, a anunţat, pe site-ul oficial, gruparea Internazionale Milano.

242 afișări
Imaginea articolului Chivu a suferit o întindere la muşchii aductori de la piciorul drept

Chivu a suferit o întindere la muşchii aductori de la piciorul drept (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"În ceea ce-l priveşte pe Cristian Chivu, după recuperarea de la centrul sportiv «Angelo Moratti», jucătorul a mers la clinica «San Matteo» din Pavia, însoţit de profesorul Franco Combi, pentru a efectua teste suplimentare, necesare după ce jucătorul a acuzat dureri musculare în prima repriză a meciului amical dintre România şi Italia. Rezultatele au confirmat o întindere la muşchii aductori de la piciorul drept", informează site-ul grupării Inter Milano.

Sursa citată nu oferă informaţii despre perioada de indisponibilitate a jucătorului român.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul amical susţinut, miercuri seară, la Klagenfurt (Austria), în compania selecţionatei similare a Italiei. Cristian Chivu a fost înlocuit în minutul 16 de Goian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici