Chivu speră încă într-o calificare a României la CM din Africa de Sud

Cristian Chivu, căpitanul reprezentativei României, a declarat, luni, că naţionala se poate califica la Cupa Mondială din Africa de Sud, chiar dacă şansele sunt minime.

12 afișări
Imaginea articolului Chivu speră încă într-o calificare a României la CM din Africa de Sud

Chivu speră încă într-o calificare a României la CM din Africa de Sud (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Cristian Chivu încă are speranţe că naţionala României se poate califica la Cupa Mondială din Africa de Sud. "Şi noi mai credem în calificarea la Mondiale. Trebuie să credem atâta timp cât mai sunt şanse matematice, chiar dacă trebuie să stăm la mâna rezultatelor. Trebuie să mergem să câştigăm în Franţa şi să vedem pe urmă cum o să fie partida dintre Franţa şi Serbia. Trebuie să tratăm serios meciurile rămase", a spus Chivu.

Internaţionalul român consideră că următorul meci amical al României, cu Ungaria, este important pentru partidele oficiale care vor urma. "Este un meci amical important cel cu Ungaria. Este un meci al orgoliilor şi în plus naţionala Ungariei a crescut mult în ultimul timp. Îmi doresc să se califice şi Steaua în dauna echipei din Ungaria. Am mai spus că este important să avem cât mai multe echipe în Europa League. Să sperăm că va fi un an mai bun pentru echipele de club din România. Un an mai bun faţă de cel precedent când nu s-au reuşit foarte multe", a explicat Chivu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici