Chris Froome a înfruntat un aligator intrând până la gleznă în mlaştină

  • Câştigător a 7 Grand Tours, fostul ciclist Chris Froome, 36 de ani, a participat la o iniţiativă de sprijinire a celor care suferă de dizabilităţi intelectuale.
  • În timpul liber, englezul a vizitat Everglades, unde a dat cu ochii de cel mai faimos rezident: un aligator.
  • Britanicul născut în Kenya a stat faţă în faţ cu un reptila, în Florida.
407 afișări
Imaginea articolului Chris Froome a înfruntat un aligator intrând până la gleznă în mlaştină

După un an 2021 marcat de căderi, dureri şi chiar o boală, campionul britanic Chris Froome nu-şi pierde încrederea. Aşa că, după ce a luat parte la reunirea echipei sale, Israel Start-Up Nation, la Ierusalim, în urmă cu câteva săptămâni, câştigătorul a 7 Grand Tours s-a îndreptat spre Florida, împărţindu-se între caritate şi distracţie, asumându-şi în acelaşi timp unele riscuri.

Froome a participat la Best Buddies Challenge, o plimbare în Miami pentru a ajuta la strângerea de bani pentru o organizaţie non-profit care lucrează pentru a sprijini persoanele cu dizabilităţi intelectuale şi de dezvoltare. Alături de el a fost şi Bobby Julich, un fost ciclist american care în 1998 a terminat pe locul al treilea în Turul Franţei câştigat de Marco Pantani în faţa lui Jan Ullrich.

Pe lângă mersul pe bicicletă pentru o cauză bună, Chris a explorat frumuseţea naturală a Floridei. Ciclistul Israel Start-Up Nation a vizitat şi celebrele Everglades, cele mai mari mlaştini din statul american, întâlnind una dintre creaturile simbolice ale acestui teritoriu: aligatorul.

Froome a fost imortalizat de ceilalţi prezenţi în timp ce observa reptila din interiorul apei, scufundat până la glezne. Animalul a rămas la o distanţă sigură, dar Chris a riscat considerabil. Britanicii au distribuit apoi videoclipul pe conturile sale de socializare.

Chris Froome a câştigat în carieră: un Giro, 4 Tururi şi două Vuelta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici