Chris Smalling şi-a cerut scuze pentru că a pozat costumat în "terorist sinucigaş"

Fundaşul echipei Manchester United Chris Smalling şi-a cerut scuze după ce o fotografie în care a apare costumat în "terorist sinucigaş" a fost publicată în presă.

77 afișări
Imaginea articolului Chris Smalling şi-a cerut scuze pentru că a pozat costumat în "terorist sinucigaş"

Chris Smalling (Imagine: Daily Mail)

Joi, tabloidul britanic The Sun a prezentat pe prima pagină o fotografie care îl înfăţişează pe Smalling îmbrăcat cu o vestă, având la mijloc un circuit electronic de care este legat un telefon mobil, informează Daily Mail. Jucătorul are pe corp cutii de Red Bull, îi atârnă de gât două sticle de Jagermeister legate cu cabluri de circuitul electronic şi poartă pe cap o pânză alb-roşie. În poză apare şi prietena jucătorului, ţinută după gât de acesta.

Agenţia de impresariat care îl reprezintă pe Smalling a precizat că fotografia a fost făcută în locuinţa fotbalistului, la o petrecere privată. "Chris şi prietena lui au găzduit o petrecere fantezistă pentru a sărbători Crăciunul şi zilele lor de naştere cu ceva întârziere, în presupusa intimitate a propriei lui locuinţe. El s-a deghizat într-un costum constând în sticle goale de Jagermeister şi cutii de Red Bull, într-o încercare de a se referi la populara băutură «jagerbomb» (n.r. - un amestec de Jagermeister cu Red Bull). Deşi acceptă în totalitate că a fost o decizie neinspirată şi insensibilă, nu a dorit să facă rău şi îşi cere scuze pentru orice ofensă ar fi cauzat", se arată într-un comunicat al Wasserman Media Group.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici