Ciclistul francez Sylvain Georges, depistat pozitiv la Turul Italiei

Sportivul francez Sylvain Georges a fost depistat pozitiv în timpul Turului Italiei, a anunţat, miercuri, Uniunea Ciclistă Internaţională (UCI).

147 afișări
Imaginea articolului Ciclistul francez Sylvain Georges, depistat pozitiv la Turul Italiei

Sylvain Georges (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sylvain Georges a fost depistat pozitiv cu heptaminol, în timpul unui control efectuat la 10 mai, în ziua etapei a şaptea a Turului Italiei, între Marina di San Salvo şi Pescara. El a încheiat acea etapă pe locul 95.

Rutierul echipei AG2R La Mondiale nu a luat startul, miercuri dimineaţă, în etapa a 11-a, la Tarvisio.

Heptaminol, substanţă utilizată pentru îmbunătăţirea circulaţiei sangvine, figurează de mai mult timp pe lista substanţelor interzise, dar se vinde pe reţetă în farmaciile din Franţa.

Sylvain Georges are 29 de ani, şi conform UCI "are dreptul de a cere şi a asista la analizarea eşantionului B".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici