Cinci jucători de la Rapid, sancţionaţi pentru că s-au distrat după meciul cu CFR Cluj

Antrenorul formaţiei Rapid, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii Glauber, Pecanha, Renan, Teixeira şi Bozovici, surprinşi într-un club bucureştean sâmbătă noaptea, vor fi sancţionaţi, precizând că după meciul cu CFR Cluj nu era momentul pentru distracţie.

167 afișări
Imaginea articolului Cinci jucători de la Rapid, sancţionaţi pentru că s-au distrat după meciul cu CFR Cluj

Ioan Ovidiu Sabău (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Eu consider că nu era momentul, pentru că a fost un meci în care am fost contestaţi, iar lumea aşteaptă mult de la noi. Nu ştiu dacă au stat până la cinci dimineaţă, eu ştiu doar că au fost acolo. Dar dacă stai până dimineaţa nu poţi să dai totul la antrenament şi deci nici la joc nu poţi să faci presing. Există un regulament de ordine interioară şi vor plăti pentru ce au făcut, e normal. Dar, în momentul în care apari, joci prost, trebuie să ştii că eşti o persoană publică şi că până la urmă se va trage o linie şi vei răspunde pentru ceea ce faci. Unii îşi asumă aceste riscuri", a spus Sabău.

Antrenorul rapidist susţine că este de acord ca jucătorii săi să meargă în club să se distreze cu condiţia să îi spună înainte acest lucru. "Eu sunt de acord cu astfel de ieşiri. Dacă sunt jucători care doresc să se distreze pentru că au nevoie să se descarce după antrenamente, cantonamente, stres, să vină să îmi spună că vor mâine seară, de exemplu, să meargă să se distreze. E problema jucătorului cum se distrează, dar eu trebuie să am cunoştinţă de asta pentru ca să ştiu cum să îl antrenez şi dacă pot conta pe el la următorul joc. Cred că aşa este corect şi aşa se rezolvă problemele între bărbaţi. Astfel vor înţelege şi colegii lor de ce unii se antrenează mai uşor, de ce unii nu apar în primul unsprezece sau în lotul de optsprezece. Asta pentru că a ales să se distreze în felul lui după o perioadă mai grea. Şi atunci lucrurile sunt clare, nu ne mai ascundem, nu ne supărăm dacă se dau sancţiuni şi aşa mai departe", a explicat tehnicianul.

Conform site-ului www.cancan.ro, jucătorii rapidişti Glauber, Bozovici, Pecanha, Teixeira şi Renan au petrecut sâmbătă noaptea, după victoria cu 3-2 din partida cu CFR Cluj, într-un club bucureştean până la ora 5 dimineaţa.

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a anunţat că situaţia atacantului Renan da Silva s-a rezolvat, acesta urmând să aibă drept de joc săptămâna viitoare. "Bilaşco încă nu poate juca, dar e pe drumul bun, se pregăteşte foarte bine. Îmi doresc să ne ajute pentru că este un băiat serios. Situaţia lui Renan s-a rezolvat din câte ştiu. Domnul Zotta mi-a spus că s-a înţeles cu impresarul şi acum urmează să vină cartea verde. E o chestiune de câteva zile. Probabil că săptămâna viitoare va avea şi contractul înregistrat şi va avea drept de joc", a precizat Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici