Cine ar putea prelua naţionala, după înfrângerea din meciul cu Spania: Mihai Stoichiţă anunţă candidaţii care vor fi în ”cărţi”

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, a declarat după meciul României cu Spania şi după anunţul lui Cosmin Contra că nu o să mai fie selecţioner, că va începe demersurile pentru găsirea unui nou antrenor.

514 afișări
Imaginea articolului Cine ar putea prelua naţionala, după înfrângerea din meciul cu Spania: Mihai Stoichiţă anunţă candidaţii care vor fi în ”cărţi”

Cine ar putea prelua naţionala României, după înfrângerea cu Spania: Mihai Stoichiţă anunţă candidaţii care vor fi în ”cărţi”

Oficialul a numit doi dintre candidaţii care vor fi în ”cărţi” pentru preluarea României, iar aceştia sunt Gică Hagi şi Dan Petrescu. Ei au fost doriţi şi înaintea numirii lui Contra din 2017, dar au refuzat. ”Trebuie să vorbesc cu colegii mei din zona tehnică, să urmez procedurile de la FRF şi apoi să mergem la preşedinte, iar preşedintele să ne aprobe propunerea. Aveţi încredere, sunt oameni cu istorie în fotbal, alegerea va fi echilibrată.

Data trecută, primii ofertaţi au fost Dan Petrescu şi Gică Hagi. A treia propunere a fost Cosmin Contra. Am fost transparenţi, dar în fotbal există un risc, a încercat, nu a reuşit. Acum vom vedea care sunt propunerile, le vom face publice. Aş fi un nebun să zic că nu sunt în vederi Petrescu şi Hagi! Ideea e să vrea şi ei.” , a declarat directorul tehnic al FRF la Digi Sport, care a precizat că nu se pune problema ca el să conducă România în barajul de calificare la Campionatul European din Liga Naţiunilor.

Vineri va avea loc tragerea la sorţi pentru stabilirea adversarilor din Ligă. România va juca, în semifinale, împotriva Scoţiei sau Islandei, în deplasare, iar adversara din finală, dacă se va califica, va fi stabilită ulterior.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici