Cîrstea o întâlneşte pe Stosur, Dulgheru pe Zvonareva, în primul tur la Australian Open

Jucătoarea Sorana Cîrstea o va întâlni pe australianca Samantha Stosur, cap de serie numărul 6, în timp ce adversara Alexandrei Dulgheru va fi rusoaica Vera Zvonareva, favorita numărul 7, în primul tur la Australian Open, care începe luni la Melbourne, informează site-ul oficial al competiţiei.

212 afișări
Imaginea articolului Cîrstea o întâlneşte pe Stosur, Dulgheru pe Zvonareva, în primul tur la Australian Open

Sorana Cîrstea (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Monica Niculescu, favorita numărul 31, o va întâlni pe franţuzoaica Alize Cornet, în timp ce Simona Halep va avea adversară o jucătoare venită din calificări.

Alexandra Cadanţu o va întâlni în primul tur pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numărul 23, iar adversara Irinei-Camelia Begu va fi sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici