Ciucă: Este posibil să rămân la Universitatea Craiova

Fundaşul Mădălin Ciucă a declarat, sâmbătă, că ar putea să rămână la Universitatea Craiova, deoarece clubul oltean are interdicţie de la Tribunalul de Arbitraj Sport (TAS) să facă transferuri timp de un an.

1 afișare
Imaginea articolului Ciucă: Este posibil să rămân la Universitatea Craiova

Ciucă: Este posibil să rămân la Universitatea Craiova

"Ştiţi că eu am cerut să fiu lăsat să plec, pentru că vroiam să joc nu să fiu rezervă, însă după această decizie mă gândesc serios la ce voi face. Regret ceea ce se întâmplă la acest club, parcă este un blestem ca totul să se abată doar asupra noastră. Este incredibil prin câte trebuie să treacă aceşti oameni din conducere, care trebuie să plătească greşelile altora. Probabil voi rămâne şi mă voi lupta pentru a recâştiga postul de titular în echipă. Vreau să ajut echipa în aceste momente dificile, când toţi ne lovesc de peste tot, iar unii poate chiar şi de aici din Craiova ne vor retrogradaţi. Voi avea o discuţie zilele acestea cu cei din conducere şi voi decide ce voi face din luna ianuarie", a spus Ciucă.

Ciucă, pentru care Universitatea Craiova cere 500.000 de euro, a cerut la începutul acestei săptămâni să fie pus pe lista de transferări, după ce şi-a pierdut postul de titular de la venirea antrenorului italian Nicolo Napoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici