Ciupe: Am jucat şapte sezoane la Sportul, dar vreau să câştig cu FC Braşov

Fundaşul formaţiei FC Braşov, Raul Ciupe, a declarat, miercuri, că meciul cu Sportul Studenţesc va fi unul special pentru el, după ce a evoluat şapte sezoane la formaţia bucureşteană.

70 afișări
Imaginea articolului Ciupe: Am jucat şapte sezoane la Sportul, dar vreau să câştig cu FC Braşov

Ciupe: Am jucat şapte sezoane la Sportul, dar vreau să câştig cu FC Braşov (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Meciul cu Sportul este unul special pentru mine, ţinând cont că am jucat în Regie şapte ani. Acum sunt la Braşov şi sper ca duminică să facem un joc bun şi să cîştigăm cele trei puncte. Probabil voi avea emoţii până la ora jocului. Noi ne dorim să câştigăm toate jocurile.

Atât noi cât şi cei de la Sportul avem moralul bun după victoriile din prima etapă, astfel că va fi un joc intreresant. Pentru mine nu este o surpriză ca Sportul a câştigat la Piatra Neamţ.

La Sportul sunt jucători de valoare, tineri, care vor să demonstreze că joacă un fotbal plăcut. Va fi un meci foarte greu, gazonul nu va fi unul bun, astfel că mă aştept la un meci de mare angajament", a declarat Raul Ciupe.

La rândul său, mijlocaşul Davide Dias spune că s-a adaptat la Braşov şi speră să repete evoluţia bună din meciul cu Pandurii şi în partida cu Sportul.

"Mă simt foarte bine la Braşov, îmi place oraşul, familia mea este fericită aici, iar acest lucru este cel mai important. Am făcut un meci bun cu Pandurii şi sper să am o evolutie buna si etapa viitoare. Important este ca echipa să joace bine şi să câştigăm meciul cu Sportul. Va fi unul foarte dificil, jucăm in deplasare, dar dacă vom juca la fel ca în meciul cu Pandurii sunt sigur că vom câştiga. Ştiu că antrenorul lor a lucrat la Braşov, cunoaşte bine echipa noastră, dar jocul are 90 de minute şi pe teren se poate întâmpla orice. Pregătirea de iarnă a fost diferită aici, pentru ca în Portugalia nu avem zăpadă. Când am venit în România aveam câteva informaţii despre Liga I, un campionat competitiv. Cunosc majoritatea jucătorilor portughezi care evolueaza în România, în special pe cei de la Steaua, CFR Cluj şi Rapid. Am vorbit cu unii dintre ei inainte să vin la Braşov", a declarat Davide Dias.

Meciul dintre Sportul Studenţesc si FC Braşov, din etapa a 20-a a Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici