Claudiu Keşeru: Sper să câştig titlul şi cupa cu Steaua

Noul atacant al echipei Steaua, Claudiu Keşeru, a declarat, vineri, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial, că îşi doreşte să câştige alături de campioana României atât titlul, cât şi Cupa României.

150 afișări
Imaginea articolului Claudiu Keşeru: Sper să câştig titlul şi cupa cu Steaua

Claudiu Keşeru (Imagine: Laurenţiu Mich / Mediafax Foto)

"Cu excepţia FC Nantes, unde am simţit că este un club mare din toate punctele de vedere, celelalte grupări nu s-au ridicat la nivelul Stelei. Voi da tot ce am mai bun în mine pentru a fi decisiv şi a ajuta echipa să câştige titlul şi Cupa României. Cel mai important este să am evoluţii bune la echipa de club pentru a rămâne în atenţia selecţionerului", a spus Keşeru.

Claudiu Keşeru a afirmat că, după ce a declinat oferta din vară a Stelei, în iarnă nu a mai putut face acest lucru. "Mă bucur chiar dacă într-o primă fază nu s-a reuşit perfectarea acestui transfer, mă refer în vară. Această ocazie s-a prezentat din nou şi de data asta am reuşit să profit şi să dau curs acestei oferte. În vară mi-am dat cuvântul celor de la Bastia înainte de a primi acest telefon. Chiar dacă timp de trei zile mi-au trecut multe idei prin cap şi m-au pus serios pe gânduri, sunt un om de cuvânt şi am decis să-l respect. Acum m-am decis foarte rapid, pentru că dacă o a doua ocazie se prezintă într-un timp atât de scurt, aceasta este şansa mea", a completat Keşeru.

Atacantul român a precizat că nu regretă faptul că a refuzat oferta înaintată de Steaua în vară, în ciuda unui sezon mai puţin reuşit la Bastia. "Am început foarte bine campionatul, am înscris destul de repede, în etapa a patra, am avut o serie de patru meciuri consecutive în care am evoluţii destul de bune, antrenorul mi-a spus după trei meciuri că în ciuda evoluţiilor bune nu am înscris şi va da şansa altor atacanţi. Nu sunt o persoană care să regrete deciziile. La momentul respectiv aia era decizia care se impunea. Acum a fost decizia mea să plec de la Bastia, deoarece în ciuda faptului că am jucat 18 meciuri din 21, eu am decis să plec. Nu m-a împins nimeni să plec. Mi s-a spus că ei mă doresc în continuare la echipă, dar că e decizia mea, o respectă. Dacă prin absurd negocierile nu ajungeau la capăt, eram binevenit la echipă. Când am reluat pregătirile pe 30 decembrie, eu ştiam exact că nu voi mai fi la echipă pe 1 februarie", a adăugat Keşeru.

Claudiu Keşeru a menţionat că Viorel Moldovan l-a sfătuit să nu accepte oferta venită din partea Stelei, însă după ce i-a prezentat antrenorului echipei Rapid motivele pentru care a decis să o aprobe, acesta a fost de acord. "Decizia mea era luată în momentul în care m-a sunat Viorel Moldovan. Am văzut declaraţiile, după aceea m-a sunat şi i-am spus că aceasta este decizia mea. Am vorbit de mai multe ori cu el, mi-a spus mai multe chestii pe care nu pot să le divulg astăzi, dar decizia mea a fost clară, i-am spus şi motivele şi mi-a spus să mă duc până la capăt dacă asta decid", a subliniat Keşeru.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf s-a declarat bucuros de faptul că Steaua a putut transfera un internaţional român. "Ne bucurăm că am reuşit să-l aducem pe Claudiu lângă noi. Cred că ne va ajuta în ceea ce avem de realizat. Ne dorim foarte mult să aducem cei mai valoroşi jucători români, care fac parte din lotul echipei naţionale şi mi-aş dori foarte mult pentru el, pentru echipă, pentru toţi fanii noştri ca la finalul campionatului să ne bucurăm împreună pentru câştigarea titlului 25, câştigarea Cupei României, iar mai departe să reuşim calificarea în grupele Ligii Campionilor", a subliniat Reghecampf.

Atacantul Claudiu Keşeru, care şi-a reziliat înţelegerea cu formaţia franceză SC Bastia, a semnat, joi, un contract valabil două sezoane şi jumătate cu Steaua. Internaţionalul român de 27 de ani, care a mai jucat la echipele FC Bihor, FC Nantes, Libourne, Tours, Angers, va purta la Steaua tricoul cu numărul 28.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici