Clubul ASA Târgu Mureş are conturile blocate

Conducerea grupării ASA Târgu Mureş a anunţat, luni, că jucătorii şi staful tehnic au fost informaţi asupra faptului că, temporar, conturile clubului au fost blocate în urma controlului ce a avut loc în perioada 2014-2015, la sediul asociaţiei, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

269 afișări
Imaginea articolului Clubul ASA Târgu Mureş are conturile blocate

Clubul ASA Târgu Mureş are conturile blocate (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Măsura blocării conturilor a fost contestată de club în instanţă.

Oficialii clubului au afirmat că prioritar este achitarea restanţelor către jucători. "În aceste condiţii, conducerea clubului va regândi strategia viitoare a întregii echipe, dar prioritar va fi achitarea restanţelor către jucători şi către personalul aflat sub contract. De asemenea, conducerea clubului îşi reafirmă atitudinea sa de totală transparenţă şi colaborare pentru clarificarea cât mai urgentă a cazului", se mai scrie în comunicat.

ASA Târgu Mureş va începe noul sezon miercuri, atunci când va întâlni, la Constanţa, de la ora 21.00, formaţia Steaua Bucureşti, în Supercupa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici