Clubul Chelsea Bucureşti a organizat finalele CN de Karate Tradiţional Shotokan Fudokan

Clubul Chelsea Bucureşti a organizat, în perioada 22-24 octombrie, la sala de sport a Şcolii Generale nr. 79 Bucureşti, finalele Campionatului Naţional de Karate Tradiţional Shotokan Fudokan, sportivii acestui club ocupând locul doi în clasamentul final, se arată într-un comunicat.

169 afișări
Imaginea articolului Clubul Chelsea Bucureşti a organizat finalele CN de Karate Tradiţional Shotokan Fudokan

Clubul Chelsea Bucureşti a organizat finalele CN de Karate Tradiţional Shotokan Fudokan (Imagine: Toni Salabasev/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit comunicatului citat, competiţia organizată sub egida Federaţiei Române de Karate Tradiţional (FRKT) şi cu sprijinul Directiei pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti a fost câştigată de Conpet Petrolul Ploieşti, cu un total de 1434 de puncte, sportivii acestui club fiind urmaţi în clasament de Chelsea Bucureşti, cu un total de 1025 de puncte, şi de Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia, cu 515 puncte.

Sportivii de la Chelsea Bucureşti au ocupat locul întâi la kata individual femin şi enbu mixt, ambele la categoria "copii 4", kata individual feminin, categoria "copii 3", kata individual masculin, kumite individual feminin şi enbu mixt, toate la categoria "copii 2", şi la kumite echipe masculin, categoria "copii 1".

La competiţie au participat 240 de sportivi de la 25 de cluburi din ţară. Finaliştii vor participa în perioada 4-7 noiembrie la Campionatele Europene care vor avea loc la Limassol (Cipru).

La acest eveniment au fost prezenţi, în calitate de invitaţi speciali, Alteta Sa Regală Principesa Margareta a României, Alteta Sa Regală Princepele Radu al României, Andrew Kelly, invitat al Altetelor Sale Regale, Excelenţa Sa ambasadorul Mihnea Constantinescu şi preşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional (FRKT), Sensei Dan Stuparu, 7 dan.

Au mai fost prezenţi Cristian Ştefan Sandulache, director executiv Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucuresti (DSTB), Viorel Coada, consilier în cadrul DSTB, Viorel Liviu Ciocoiu, director Nordmann&Rassman România SA, sponsor al competiţiei, deputatul PDL Mihail Boldea şi preşedintele PNL sector 4, Giani Dinu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici