Clubul Manchester City, cumpărat de o companie din Emiratele Arabe Unite

Pachetul majoritar al clubul englez Manchester City, deţinut de fostul premier al Thailandei, Thaksin Shinawatra, a fost cumpărat de o companiei de Emiratele Arabe Unite, a anunţat, luni, site-ul de informaţii economice Arabian Business.

239 afișări
Imaginea articolului Clubul Manchester City, cumpărat de o companie din Emiratele Arabe Unite

Clubul Manchester City, cumpărat de o companie din Emiratele Arabe Unite

"Clubul Manchester City a fost cumpărat de compania de dezvoltare şi investiţii Abu Dhabi United Group (ADUG)", scrie sursa citată.

Suma tranzacţiei nu a fost dată punlicităţii, dar acordul dintre cele două părţi a venit la trei săptămâni de la începerea negocierilor.

Thaksin Shinawatra a cumpărat pachetul majoritar al clubului Manchester City în iunie 2007, contra sumei de 32 de milioane de euro. Shinawatra, care locuieşte la Londra, este vizat în Thailanda de mai multe anchete anticorupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici